Beheer

beheer van uw onroerend goed

Rademaker Vastgoed heeft jarenlang ervaring in vastgoedbeheer. We beheren commercieel vastgoed in de regio Den Haag en zijn betrokken bij het beheer van rijksmonumenten.

De relatie met huurders en hun tevredenheid is een belangrijk speerpunt binnen onze organisatie en aanpak. Daarom denken en handelen we alsof we zelf eigenaar zijn. Proactief en innovatief, duurzaam, transparant en toegankelijk. Daarmee krijgt uw vastgoed de specifieke aandacht en betrokkenheid die het verdient. We creëren meerwaarde op de lange termijn.

Voor het VVE Beheer, leegstandsbeheer en het beheer van woningen werken we samen met Atrium Vastgoed Management B.V. welke al jaren een betrouwbare partner is. Dit doen wij onder de naam:

ATRIUM & RADEMAKER VASTGOED BEHEER B.V.

Omdat we alle disciplines op het gebied van commercieel, technisch en administratief beheer in huis hebben, kunnen vastgoedeigenaren en huurders rekenen op:

- snelle en heldere communicatie
- een effectieve respons op ontwikkelingen, vragen en eventuele calamiteiten
- deskundigheid bij installatietechnisch en duurzaam bouwkundig onderhoud
- de juiste aansturing van facilitaire dienstverlening (indien gewenst)

Die oplossingsgerichte aanpak is samen met onze lokale marktkennis een belangrijke factor in ons succes. We helpen u bij het in stand houden, vernieuwen en verduurzamen van uw vastgoed.

Heeft u een vraag?

Contact

Volg ons