Beleggingen

GEËNT OP MAXIMAAL RENDEMENT

Rademaker Vastgoed adviseert en begeleidt particuliere en institutionele beleggers bij de aankoop en verkoop van onroerend goed. Tot ons kennisgebied behoren zowel beleggingen in commercieel vastgoed, zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels, als beleggingen in woningen, appartementen en woningcomplexen.

We bieden toegevoegde waarde door de juiste partijen samen te brengen. Vanuit onze ruime vastgoedkennis weten we wat er leeft en speelt op de markt en kennen we de actuele vraag en aanbod van vastgoedbeleggingen.

Met dat inzicht lichten wij uw bestaande beleggingsportefeuille strategisch door om tot een betere spreiding en maximaal rendement te komen. Zo halen we het maximale uit uw vastgoedinvestering.

De grootte van uw belegging is van ondergeschikt belang. We geven gedegen advies, voor zowel een verhuurde bovenwoning als een samengestelde beleggingsportefeuille.

Projectontwikkelaars adviseren we in een vroeg stadium over de mogelijke beleggingswaarde van de door hen te realiseren huurwoningen.

Heeft u een vraag?

Contact

Volg ons