Theo van der Helm

Theo van der Helm startte in 1984 in de Rotterdamse makelaardij. Enkele jaren later, in 1989, werd hij in Den Haag beëdigd als makelaar en taxateur.

Ruim anderhalf decennium was hij partner in het mede door hem opgerichte kantoor Helm & Wesep makelaars. Daarna is hij in 2006 aan de slag gegaan bij diverse organisaties in de vastgoedwereld. Het ondernemersbloed ging harder stromen toen hij in 2010 zijn vastgoedbedrijf Dinkq opstartte. Nadat hij het bedrijf in enkele jaren verder had uitgebouwd, besloot hij in 2017 om bij Rademaker Vastgoed weer werk te maken van zijn passie.

Theo adviseert bedrijven en particulieren bij huisvestingsvraagstukken, adviseert en begeleidt beleggers bij de aankoop en verkoop van onroerend goed of vastgoed en zoekt geschikte locaties voor relaties in vastgoedontwikkeling.

Samen met Reinier Rademaker vormt Theo een sterk team. Hij brengt specialistische ervaring met een no-nonsense en klantgerichte aanpak mee. Zijn motto: ‘De opdrachtgever; daar draait het om. Geef advies alsof het je eigen vastgoed goed betreft.’

Direct contact met

Partner

Theo van der Helm
theo@rademakermail.nl
+31 6 5315 4846


Heeft u een vraag?

Contact

Volg ons