Advies

advies over vastgoed

Rademaker Vastgoed adviseert ondernemingen bij huisvestingsvraagstukken. Vanuit onze jarenlange en brede ervaring geven wij advies bij het (ver)kopen en (ver)huren van vastgoed in de regio Haaglanden. Wij geven adviezen aan projectontwikkelaars over hun projecten, zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw.

Karakteristieke en hoogwaardige panden op mooie locaties kenmerken de grandeur van Den Haag en omgeving. Doordat wij sinds 1978 actief zijn in de Haagse regio kennen wij de markt, de spelers en het onroerend goed als geen ander.

Dankzij die kennis zijn we in staat om een objectief advies te geven bij de verlenging van bestaande huurovereenkomsten, huurprijsvaststelling en onderhandelingen. En kunnen wij het gehele proces bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van kantoor- en bedrijfsgebouwen daadkrachtig begeleiden. Uiteraard doen we dat ook bij een herhuisvesting van een onderneming.

Daarnaast verzorgen wij taxaties van onroerende zaken. Wij zijn ingeschreven als register taxateur van het NRVT. Financieringsvraagstukken verzorgen we in samenwerking met bedrijfskundig en bancair adviesbureau Claassen, Moolenbeek & Partners. Particulieren met huisvestingsvragen kunnen we begeleiden bij de aan- en verkoop van hun woning.

Heeft u een vraag?

Contact

Volg ons